Logo

Letstegt gravet sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Letstegt gravet sild


# Råvarer til Letstegt gravet sild 

1 kg urensede sild eller 600 g sildefileter.

1 spsk sukker.

1 spsk salt.

½ tsk groftkværnet hvid peber.
½ dl finthakket dild.

2 spsk olie.

 

Sennepssauce:

5 skalotteløg eller 1 løg.
1 dl hvidvin.

100 g blødt smør eller margarine.
1-2 spsk fransk sennep

½ dl dild

(salt, peber, et nip sukker).


Fremgangsmåde:

Rens, skyl, udben og flå sildene.

Kom sukker, salt, hvid peber og dild i en skål.

Læg sildefileterne i og bland det godt.

Lad det stå koldt i 15 min.

 

Hak løgene fint og læg dem i en gryde.

Kom hvidvinen på og lad det koge ind til der er den halve mængde tilbage.

 

Pisk fedtstoffet i, i små klumper.

Tilsæt sennep og dild.

Smag til med salt, hvid peber og et nip sukker.

Tag sildefileterne op og dup dem tørre.

 

Opvarm lidt af olien på en stor stegepande.

Steg fileterne hurtigt nogle stykker ad gangen ved kraftig varme.

 

Server sildefileterne straks sammen med saucen og kogte kartofler.

Tips: I stedet for olie kan margarine bruges til at stege fileterne i.

 

Letstegt gravet sild

 

.....................................................

:

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her