Logo

Lever med kartoffelmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lever med kartoffelmos

 

Et let måltid anrettet på hver sin tallerken sparer opvask og tid. En god ide til sommerferien. Let og grønt i sommervarmen. Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 35 min.

 

1 kg kartofler

1 dl mælk

20 g smør

salt og peber

persille og/eller purløg

4-5 små løg

50 g smør

8 skiver lever (600 g)

hvedemel

4 små tomater eller 2 store

½ agurk, skåret i skiver

*

1. Skræl kartoflerne, skær dem i stykker og kog dem møre i usaltet vand.

Mos dem og pisk 1 dl kogende mælk i.

Pisk med 20 g smør, hakkede krydderurter og smag til med salt og peber.

 

2. Pil løgene og skær dem i kvarte.

Svits dem i smør og drys med salt.

 

3. Vend leverskiverne i hvedemel, der er krydret med salt og peber.

Steg dem 2 min. på hver side i smørret på panden.

Server tomatbåde og rå agurkeskiver til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her