Logo

Leverbøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

300 g hakket oksekød
200 g hakket kalvelever
150 g hakket kogt kartoffel
100 g revet løg
50 g hvedemel
salt og peber
hvidløgsalt
50 g margarine
250 g snittet hvidkål
100 g tyttebærsyltetøj

Oksefars, lever, løg, kartoffel, hvidløgssalt, salt og peber røres sammen. Melet tilsættes lidt efter lidt. Tilsæt evt lidt mere til farsen er fast nok. Den skal dog være lidt "flydende".
På en varm stegepande smeltes margarinen og leverfarsen sættes på med en stor ske. Steges på begge sider og kan evt stege færdig i ovnen ved 175ºC i ca. 15 min.
Serveres med kartofler og hvidkålen iblandet tyttebærsyltetøjet og evt en god skysauce med stegte løg i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.943 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her