Logo

Leverfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g oksekød
250 g svinelever
1 stort løg
salt
friskkværnet peber
1/2 tsk allehånde
1 dl rasp
4 spsk bouillon
50 g smør til stegning.

Hak kød, lever og løg gennem kødhakkemaskinen, og rør farsen med de øvrige ingredienser.

Lad den hvile en time.
Steg frikadellerne som almindelige frikadeller
Tips:
kan også bruges som froksotret uden tilbehøret
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pebermakrel med kartoffelsalatMakrel er en god sommerspise her har vi valgt at bruge den krydrede udgave, men du kan...
• Gammeldags harestegEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Raclette med rejer i sennepscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Parfait med ahornsirup og valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!