Logo

Levergryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
680 g kalvelever
2 store løg
1 squash
bouillon til svitsning
salt
peber
timian
paprika
1 spsk hvedemel
2 1/2 dl kogende vand

Skær løg og squash i tynde skiver og svits begge dele i bouillon, uden at det tager farve.
Tilsæt leverstrimler, (som er vandet ud i koldt vand i ca. 10 min.), og rør godt rundt indtil de er let stegte.
Drys krydderierne og hvedemel over retten, rør godt i nogle minutter.
Tilsæt det kogende vand, lad det koge igennem i fem min.
Smag til og server retten med løse ris og grønsager.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.960 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risttafel IndonesiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dybstegt marineret tofuEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksemørbrad med pasta og olivensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandelfromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os