Logo

Libanesisk kylling med jasmin ris - Dajaj og aroz jasmin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Libanesisk kylling med jasmin ris - Dajaj og aroz jasmin

# Ingredienser

500 g jasmin ris
1 kylling
2 tsk karry
salt
500 g frosne gulerødder og ærter
1 løg i strimler
olie
100 g smuttede mandler
100 g pinjekerner

* Tilberedning

Kyllingen deles i 4 stykker og koges i 45 min.
Gem suppen/kogevandet.
Pil kødet af kyllingen i mundrette stykker.
Svits løg i olie og hæld gulerødder og ærter i.
Koges under låg i 30 min. ved svag varme.
Tilsæt de rå ris.
Bland karry og salt i ca. 1 l. kyllingesuppe og hæld det hele ved grønsagerne.
Tilsæt kyllingekødet.
Det hele koges ved lav temperatur i 15-20 min.
Rist mandler og pinjekerner i olie på panden til de er gyldenbrune.
Hæld retten op på et fladt fad og pynt med mandler og pinjekerner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her