Logo

Linser med svampe og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

vilde svampe skåret i stykker
200 g bacon i strimler
2 gulerødder i skiver
1 tomat hakket
1 grøn peberfrugt hakket
½ kg linser
lidt hakket hvidløg
1 lille løg, hakket
lidt hakket persille
en sjat olivenolie
sød paprika
lidt oregano
1 lille bouillontern
salt og peber

Varm en gryde med lidt olivenolie og svits alle grønsagerne heri:
løg, hvidløg, peberfrugt, tomat og gulerødder.

Tilsæt bacon og svampene og lad dem stege med et øjeblik mens du rører rundt.

Kom linserne, salt, peber og vand så det dækker i.

Tilsæt persille, paprika, oregano og bouillontern.

Lad gryderetten stå og småkoge i ca. en time indtil linserne er møre.

Spis brød til.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?