Logo

Linsegryde 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g røde eller gule splitlinser
6 dl vand
2 finthakkede løg
1 spsk olivenolie
1 tsk stødt kommen
5 finthakkede tomater, eller 1 dåse
1 lille dåse tomatpure
2 tsk merian (eller oregano eller basilikum)
1-2 dl kokosmælk
2 spsk god eddike
salt og peber
frisk persille, hakket

Steg løgene i olie, indtil de tager farve.

Tilsæt linser, vand, kommen, tomater, tomatpure og merian.

Lad det koge ca. 20 minutter, indtil linserne er kogt helt ud.

Tilsæt kokosmæk og eddike, samt salt og peber.

Nu har du en velsmagende "kødsauce" uden hakket kød, som du kan bruge sammen med ris eller oven på din foretrukne pasta.

Drys evt. lidt frisk persille på til sidst.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her