Logo

Lynstegt laks og grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
600 g laksebøffer
0,6 dl olie
200 g peberfrugt i skiver
200 g mangetouærter
750 g finthakket kinakål
200 g forårsløg skåret i kvarte
2 fed hakket hvidløg
2 tsk støt ingefær
1 spsk Maizena
2,5 dl fiskebouillon
1 spsk østersauce
1 spsk hvidvin
Salt
Peber, friskkværnet

Rens laksebøfferne for skind og ben. Skær dem i tykke strimler, varm olien op på en tykbundet pande, kom laksebøfferne i og steg dem ved jævn varme, til de er gyldne. Tag laksebøfferne af panden og lad dem afdryppe på en køkkenrulle.

Kom peberfrugt og ærter på panden og steg i 2 minutter. Kom kålen og forårsløg, hvidløg og ingefær i og steg i et minut. Kom laksebøfferne tilbage på panden. Blend Maizena med fiskebouillon, østersauce og hvidvin til en passende konsistens og kom det i panden. Lad det simre ved svag varme i et minut, eller til saucen koger og bliver tyk. Smag til med salt og peber.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?