Logo

Lynstegt svinekød med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g svinemørbrad
1 spsk lys soyasauce
1 tsk mørk farin
1 tsk risvin eller tør sherry
2 tsk Maizenamel, blandet med lidt vand
125 g sukkerærter
125 g champignon
1 stor gulerod
1 forårsløg
4 spsk vegetabilsk olie
1 tsk salt
eventuelt hønsekødsbouillon
nogle få dråber sesamolie

Skær kødet i tynde, 2 ½ cm lange skiver.
Mariner kødet med 1 tsk soyasauce, sukker, risvin eller sherry samt
Maizenamelet.
Nip sukkerærterne, skær champignonerne i tynde skiver, skær
guleroden i stykker på størrelse med kødet og skær forårsløget i korte
stykker på skrå.
Opvarm wokken og hæld olie i. Når olien er varm, tilsættes kødet og
lynsteges i ca. 1 minut, eller til det har taget farve.
Tag kødet op med en hulske og hold det varmt.
Hæld grønsagerne i wokken og steg dem i ca. 2 minutter, mens der hele
tiden røres rundt. Tilsæt salt og det delvist stegte kød.
Tilsæt kun væde (hønsekødsbouillon) hvis det er nødvendigt.
Forsat med at rører rundt i 1 - 2 minutter, tilsæt så resten af sojasaucen og bland godt, og steg videre til svinekødet er gennemstegt. Dryp let med sesamolie og server straks retten, sammen med dampende varme ris.

Tips: Med denne grundopskrift kan man tilberede alle slags kød og
grønsager på ægte kinesisk facon Ingredienserne kan med andre ord
varieres efter årstidens udvalg.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?