Logo

Lys stroganoff med rabarberstykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g skært oksekød i strimler
1/2 rød peberfrugt i strimler
1 løg i strimler
1 1/4 dl piskefløde
300 g nye kartofler
300 g rensede rabarber i mindre
1/2 dl vand
50 g sukker
salt
peber
olie til stegning

Kartofler koges. Rabarber koges letmøre i sukkerlage (vand og sukker). Kødet steges af ved hård varme og krydres. Tages af panden og holdes lun. Herefter steges løg og peberfrugt og kødet kommes tilbage og der hældes fløde på. Kog ind til passende konsistens og smag til med salt og peber. Server kødet sammen med de kogte kartofler og de letmøre rabarberstykker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 643 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hakket lammekød med peberfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkemedaljoner med sprød salvie og kapersEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagt mørbrad med champignonflødesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fromage med appelsinchokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os