Logo

Lyssej i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g filet af lyssej

Sauce:
1 hakket madæble
1 hakket løg
3 dl tomatpure

Læg fisken i et smurt ovnfast fad
Drys hakket løg og æble over
Hæld tomatpure over
Drys salt og peber over
Sæt fadet i ovnen i 25 min. ved 200ºC
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pirogger med krabbe- og svinekødOpskriften til pirogger stammer oprindeligt fra Rusland. Indholdet kan laves på mange...
• Gratineret spinat med baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris og linseretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pink koldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os