Logo

Mælkestegt Enggris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 ½ kg nakkekam u/svær og ben
3 store løg
1 fed hvidløg
1 kvist rosmarin
6 dl sødmælk

Kødet skal hvile i mælken i 30 minutter.
Kødet gnides med lidt salt og peber og brunes på alle sider.
Tag kødet af og svits de ituskårne løg til de tager lidt farve.
Hvidløg gnides på kødet.
Løgene lægges i bunden af en ikke for stor ovnfast skål, som lige kan
rumme kødet.
Kødet lægges ovenpå løgene og ovenpå kødet placeres rosmarinen. Mælken hældes ved og skålen sættes i en forvarmet ovn ved 180°C ca. 1 time og 45 minutter.
Serveres fx. med gratineret kartoffelmos med parmesan, pyntet med
hakket persille.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?