Logo

Mælkestegt Enggris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kg nakkekam u/svær og ben
3 store løg
1 fed hvidløg
1 kvist rosmarin
6 dl sødmælk

Kødet skal hvile i mælken i 30 minutter.
Kødet gnides med lidt salt og peber og brunes på alle sider.
Tag kødet af og svits de ituskårne løg til de tager lidt farve.
Hvidløg gnides på kødet.
Løgene lægges i bunden af en ikke for stor ovnfast skål, som lige kan
rumme kødet.
Kødet lægges ovenpå løgene og ovenpå kødet placeres rosmarinen. Mælken hældes ved og skålen sættes i en forvarmet ovn ved 180°C ca. 1 time og 45 minutter.
Serveres fx. med gratineret kartoffelmos med parmesan, pyntet med
hakket persille.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 555 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksesteg med rösti og irsk kaffe-trifliEn festlig menu med saftig oksesteg og sprød kartoffelrosti. Desserten er i denne uge for...
• Fiskefrikadeller med hjemmelavet remouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pastafad med oksekød og broccoliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad, krydret + VaniljelinserDen ser festlig ud, er dejlig saftig og fuld af aroma: mørbrad svøbt i laurbærblade,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os