Logo

Mælkeærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1/1 l. sødmælk (evt. letmælk)
½ kg kartofler (små nye skrabede)
½ kg gulerødder (nye skrabede)
¼ kg grønne ærter (nye bælgede)
1 bdt persille
½ kg røget flæsk (ikke for salt)
 
Sødmælken bringes i kog og kartoflerne koges med.
Efter ca. 5 min. tilsættes gulerødder og småkoges videre i ca. 10-15 min.
Når kartofler og gulerødder er næsten møre tilsættes ærter og persille,
som koges med i 2-3 min.
Retten smages til med lidt salt og er spiseklar.
Det røgede flæsk steges på panden, mens retten koges, og serveres til
mælkeærterne.
Serveres varm i dybe tallerkener med det stegte flæsk ved siden af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.894 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her