Logo

Mørbrad i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 mørbrader
vand
1 bouillonterning eller salt

Karrysauce:
25 g margarine
1-2 tsk karry
1 løg, hakket
1 æble, revet
2 spsk hvedemel
4 dl lys suppe
salt
1 dl fløde

To mørbrader dækkes med kogende vand, tilsat en bouillonterning eller salt. Mørbraderne koges sagte 20 min. Suppen tillaves som karrysauce. Kødstykkerne skæres i skiver, der varmes i saucen. Løse ris serveres til.

Karrysauce:
Margarine og karry svitses sammen ca. 3 min. Løg og æble svitses med endnu 3 min. Melet drysses i. Suppen tilsættes. Saucen koges 5 min., sies, smages til og legeres med fløde lige før serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.083 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frikadeller og stuvet hvidkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Porretærte med spegeskinkeHer finder du en nem opskrift på en porretærte serveret med spegeskinke. Du også forsøge...
• Grillet kylling og kikærtetzatziki med agurk, urter, citronPrøv denne lidt anderledes kikærtetzatziki med agurk, masser af urter og citron serveret...
• Citronsouffle En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os