Logo

Mørbrad med appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 svinemørbrad
50 g smør
2 løg
1 ½ dl hvidvin el. sherry
2 appelsiner
1 laurbærblad
persille
½-1 dl piskefløde

Befri kødet for sener og hinder og brun hurtigt mørbraderne i gyldent smør i en stegegryde.
Pil og hak løgene og lad dem svitse med.
Krydr med salt og peber og hæld hvidvin eller sherry samt saften af appelsinerne ved og tilsæt laurbærblad og persille.
Læg låg på og lad kødet snurre mørt ca. 20 min.
Tag mørbraderne op og hold dem varme. Fjern persillen.
Bland fløde i stegeskyen og bring den i kog.
Jævn saucen let og farv med ganske lidt soya.
Skær kødet i skiver, garner med fintstrimlet appelsinskal og server saucen til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.901 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her