Logo

Mørbrad med appelsin og kiwifrugter - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl appelsinsaft
½ bouillonterning
1 stk sennep
salt og peber
citronsaft
2 spsk tyttebærkompot
4 kiwifrugter
4 mørbradbøffer a 80 g
2 spsk olie

Appelsinsaften hældes i en passende stor skål og sættes i ovnen med låg i 2 minutter ved 100%.
Bouillonterningen smuldres over, og blandingen sættes i ovnen igen i 2 minutter ved 100%.
Smag til med sennep, salt og citronsaft.
Tyttebærkompotten røres i.
Bruningsfadet forvarmes 5 minutter ved 100%.
Mørbradbøfferne krydres med salt, peber og en anelse sennep og brunes i 1 ½ minut ved 100%.
Kiwifrugterne skrælles og skæres i skiver.
Appelsinsaften opvarmes 1 minut ved 100%.
Mørbradbøfferne anrettes på et fad med kiwifrugterne og serveres med saucen.

Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.303 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her