Logo

Mørbrad med bacon.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En lækker ret med mørbrad, bacon og grønsager. Smager godt sammen med kartoffelgratin


# Ingredienser til Mørbrad med bacon

800 g mørbrad
8 stk mellemstore gulerødder
1 stk revet selleri
1 stk porre
150 g østershatte
100 g smør
1 spsk fransk sennep
15-20 skiver bacon
salt, peber, karry
*

Sådan laves Mørbrad med bacon 

Det hvide af porren flækkes på langs og snittes fint.
Kødet afpudses og brunes i det smeltede smør.
Herefter krydres med salt, peber og karry.
Tages af panden og trækker ca. 10 minutter.
Kødet gnides i fransk sennep og de tynde baconskiver vikles omkring.
Grønsagerne snittes og rengøres og vendes i stegesmørret og lægges derefter i et ovnfast fad.

Kødet lægges ovenpå og det hele steges i 30-40 minutter ved 180 °C.
Kødet vendes når halvdelen af tiden er gået.
 

Serveringsforslag: Kartoffelgratin

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.554 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her