Logo

Mørbrad med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svinemørbrad, pænt afpudset
1 pakke skiveskåret bacon
1 kg kartofler
2 store løg
1 dl fløde
mild revet ost
friske persille og dild

Skræl kartoflerne og løgene og skær dem i skiver.
Læg dem i et smurt ovnfast serveringsfad.
Drys med salt og peber.
Drys med revet ost og hæld fløden ved.
Læg mørbraden (hel) oven på og læg bacon på med fedtsiden opad.
Sæt fadet i ovnen og indstil uret til at starte 90 minutter før middagen skal på bordet, ovnen skal slukke efter 75 minutter (15 minutter før servering).
Krydderurterne skylles og hakkes lige før servering.
Skær mørbraden ud ved bordet og drys krydderurterne over kartoflerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.246 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her