Logo

Mørbrad med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 svinemørbrad
1 løg
1 bundt hakket persille
5-7 champingon
ca. 30 g smør
 
Man tager en grydeske med rundt skaft, gerne tykt, og lister igennem mørbraden på den lange led, så den bliver hul.
Støt skaftet hele vejen igennem, så det ikke stikker hul i mørbraden i siderne.
Hak løg, persille, champignon og rør det sammen med smør.
Husk at der ikke kan være så meget i mørbraden, så det er små portioner af hver ting vi taler om.
Massen stoppes ind i mørbraden til den er fyldt fra den ene ende til den
anden.
Brug igen skaftet til at nå midten, eller tryk forsigtigt på mørbraden så fyldet glider på plads.
Luk begge ender med en kødnål eller tandstik og steg den på panden ved
god varme og til den er pænt mørk.
Den bliver ikke tør pga. det fugtige fyld, så den kan godt tåle den stærke varme.
Husk krydderier efter behag.
Tilbehøret kan fx være grøn salat: iceberg småt skåret, røde æbler i tern, bladselleri småt skåret, halve udkernede vindruer, gerne blå, og håndknuste valnøddekerner.
Lav en dressing af piskefløde, godt med sukker og masser af citronsaft, når den har stået bliver den tyk og får en dejlig smag, og er særdeles velegnet til salaten.
Derudover flûte eller bagt kartoffel.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.455 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?