Logo

Mørbradbøffer med champignonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 svinemørbrad
1 bk. champignon
1/4 liter fløde
Salt
Peber

Rens svampene og skær i skiver. Skær mørbraden i ca. 1 cm. tykke skiver mens en stegepande varmer (meget) op. Kom en klat smør på panden og brun kødet i ca. 2 min. på hver side. Tag kødet af panden, stil varmen til simretemperatur og kom svampene på. Lad det stege til der kommer væske ud af svampene og de er helt slatne. Hæld fløden over og rør rundt, og kom derefter kødet tilbage på panden.
Tilsæt salt og peber efter behov og lad det simre i 5-10 minutter.
Server med hvidløgsflûte, ris, evt. salat
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.131 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Indbagte vagtler i mutzuEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash frittata med løg og cherrytomaterFrittata er en skøn italiensk version af en omelet, æggekage eller quiche - find...
• Kalvekoteletter Ronaldo + HindbærrouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GløggpærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os