Logo

Mørbradgryde 2006

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørbradgryde 2006


Til 4 personer

 

# Ingredienser:

1 svinemørbrad

1 løg

1 pk bacon

1 pk cocktailpølser

2½ dl fløde

1 lille ds tomatpuré

200 g ærter

ris, kogte løse


* Fremgangsmåde:

Sæt ovnen på 200 °C.

Løg hakkes og vendes i smeltet margarine på panden.

Tag løgstykkerne op af panden og læg dem i et ildfast fad.

Mørbraden pudses, skæres i ca. 1 cm tykke skiver, bankes flade og vendes i mel tilsat lidt salt og peber.

Mørbradstykkerne steges 2 minutter på hver side.

Læg mørbradstykkerne ovenpå løgene i fadet.

Panden koges af med fløde og tomatpureen.

Tilsæt salt og evt. lidt paprika.

Hæld saucen over mørbradstykkerne og sæt det i ovnen 30 minutter.

Steg baconskiverne.

Baconen lægges på en tallerken, når den er færdig.

Derefter ristes cocktailpølserne i fedtet fra baconen.

Læg cocktailpølserne ved siden af baconen.

Kog ærterne let.

Pynt mørbradfadet med ærter, bacon og cocktailpølserne inden det serveres sammen med kogte ris.

Man kan også komme lidt ristede champignon i saucen. Det er bare lækkert.

 

Mørbradgryde 2006

 

............................................

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?