Logo

Mørbradgryde 2006

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Mørbradgryde 2006


Til 4 personer

 

# Ingredienser:

1 svinemørbrad

1 løg

1 pk bacon

1 pk cocktailpølser

2½ dl fløde

1 lille ds tomatpuré

200 g ærter

ris, kogte løse


* Fremgangsmåde:

Sæt ovnen på 200 °C.

Løg hakkes og vendes i smeltet margarine på panden.

Tag løgstykkerne op af panden og læg dem i et ildfast fad.

Mørbraden pudses, skæres i ca. 1 cm tykke skiver, bankes flade og vendes i mel tilsat lidt salt og peber.

Mørbradstykkerne steges 2 minutter på hver side.

Læg mørbradstykkerne ovenpå løgene i fadet.

Panden koges af med fløde og tomatpureen.

Tilsæt salt og evt. lidt paprika.

Hæld saucen over mørbradstykkerne og sæt det i ovnen 30 minutter.

Steg baconskiverne.

Baconen lægges på en tallerken, når den er færdig.

Derefter ristes cocktailpølserne i fedtet fra baconen.

Læg cocktailpølserne ved siden af baconen.

Kog ærterne let.

Pynt mørbradfadet med ærter, bacon og cocktailpølserne inden det serveres sammen med kogte ris.

Man kan også komme lidt ristede champignon i saucen. Det er bare lækkert.

 

Mørbradgryde 2006

 

............................................

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammekølle med kong Salomons dadlerNok til 6 personer med god appetit. Nogle af de allerbedste dadler hedder salomondadler og...
• Appelsin - mandelkage (uden mel)Denne særdeles velsmagende skærekage følger en opskrift, der kan føres tilbage til...
• Kylling i karry og champignonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nyt designEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Kong Frederiks livretDette er den originale opskrift på Kong Frederiks livret. I Sønderborg; Kong Fiddes...
• Mørbradbøffer med bacon og balsamicoEn skøn ret med masser af smag, som kan stå på bordet i løbet af en halv time
• Svesker i portvin med sprød marengsDessert med svesker i portvin, marcipan, og mandler - øjeblikkelig fest i munden
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!