Logo

Mørbradpakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor svinemørbrad
1 rød peber
100 gram parmaskinke (el. anden form for tørret evt. røget skinke)
100 gram reven ost
lidt dijonsennep eller anden stærk sennep
frisk basilikum
salt, peber
 
Mørbraden renses, og brunes på alle sider ved stærk varme.
Den krydres med salt og peber, og får lov at køle lidt af.
Mørbraden skæres i ca. 1,5 cm tykke skiver, der alle smøres med et tyndt lag sennep.
Derpå lægges et lag finthakket rød peber og hakkede basilikumblade.
Der vikles en skive parmaskinke om hver bøf og de lægges i et smurt ovnfast fad.
Osten drysses over og bøfferne gratineres i ovnen ved 200ºC i ca. 25 min.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Artiskok-farsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• LammekarbonaderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Braiserede skrubber med æbler og porrerPrøv denne opskrift med fisk, som nem og lækker aftensmad til familien. Retten har en...
• American pieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os