Logo

Madpandekager med oksekødsfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Madpandekager med oksekødsfyld

 

Hjemmelavede pandekager med godt fyld fra tusindvis af madABC.dk's mange opskrifter - se opskriften her - til 4 personer.

 

# Ingredienser

Pandekager:

250 g hvedemel

6 dl mælk

4 æg

½ tsk salt

½ tsk peber

50 g smør

 

Fyld:

500 g oksekød, hakket ca. 16% fedt

1 ds majskerner, 150 g

1 ds hakkede tomater, 400 g.

200 g revet ost, mozzarella 45+

*

 

Pandekagedej:
Rør mel og mælk til jævning. pisk æg, salt og peber i.

Opvarm fedtstoffet på panden
Lav nu pandekagerne til der ikke er mere dej.

Tænd ovnen på 170 °C.

Fyld:
Svits det hakkede oksekød i en gryde.

Kom hakkede tomater, majs eller hvad du foretrækker i gryden.

Læg kød i pandekagerne til der ikke er mere kød tilbage.

Fold pandekagerne (som forårsruller) og læg dem i et ovnfast fad.

Drys revet ost ovenpå.

Sæt dem i ovnen indtil osten smelter, ca 10 min. på 170 °C varmluft ovn.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dessertpandekager med cremeDessertpandekagerne serveres med en lækker jordbærcreme. Prøv den her! Opskriften er den...
• Grove pandekager med æbleLækre pandekager med fyld af æbler er gode som efterårs- eller vinterdessert og ... Spis...
• Baghrir - marokkanske pandekager med 1000 hullerI Marokko laver de mange typer pandekager, en af dem er baghrir. De er simple, hurtige at...
• Indbagt brie/camembertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os