Logo

Majspandekage med laks, avocado og myntecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Majspandekage med laks, avocado og myntecreme 


Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Toppes med stegt laks, rødløg og ærter. Velbekomme

Til 4 personer

 

# Ingredienser

3 store æg

2 dl vand

3 dl majsmel

1 knsp salt

olie til stegningen

2 laksesteaks

salt og peber

2 avocado

2 tsk citronsaft

1½ dl cremefraiche

2 spsk hakket mynte

1 rødløg

2 dl grønne ærter

 

* Tilberedning

1. Pisk æg, vand og majsmel sammen i en skål og krydr med salt.

Lad det stå og samle sig i 20 minutter.  

 

2. Steg mindre pandekager gyldne i olie.

Bemærk, at de er lidt sværere at vende end almindelige pandekager med hvedemel.

 

3. Læg laksen i en ildfast form, og krydr med salt og peber.

4. Dryp lidt olie henover, og steg laksen i cirka 12 minutter.

 

5. Mos avocadoen, og bland den med citronsaft, cremefraiche og mynte.

Hak rødløget.  

 

6. Server de lune pandekager med avocadocreme, og top dem med laks, ærter og løg.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her