Logo

Spinatsalat med røget laks og flødedressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spinatsalat med røget laks og flødedressing

 

Røget laks serveres tit med flødestuvet spinat her har vi valgt at lave en frisk spinatsalat med en lækker flødedressing.

4 personer. Arbejdstid: 15 min.

 

#

Flødedressing:

1½ dl piskefløde

3 spsk friskpresset citronsaft

salt og peber

 

Spinatsalat:

200 g babyspinat

1 bundt radiser

1 bundt purløg

 

Tilbehør:

200 g røget laks

hvedebrød eller rugbrød

*

 

Rør fløden med citronsaft i en skål, og lad det stå og tykne i 5 min.

Smag dressingen til med salt og peber.

 

Skyl og tør spinaten.

Rens radiserne, og skær dem i skiver.

Skær purløgene i lange stykker.

Bland spinat, radiser og purløg.

 

Anret laksen i skiver rundt i kanten af et fad.

Læg spinatsalaten i midten.

Dryp dressingen over salaten.

Server laks og salat med brød.

 

TIPS: Babyspinat er så fin, at du ikke behøver at fjerne stilken. Den kan sagtens spises.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.446 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her