Logo

Mandelkylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 grillet kylling
1 pose champignonsuppe
5 dl mælk + vand
1 beger cremefraiche
1 glas champignon eller 250 g ferske champignoner
1 dl hakkede mandler

Del kyllingen i serveringsstykker og læg den i et ovnfast fad.

Kog champignonsuppen op. Steg de ferske champignoner gyldne. Hæld cremefraiche og champignon i suppen.

Hæld den over kyllingen og drys mandlerne over. Steg midt i ovnen ved 180ºC i 30 minutter.

Serveres med salat og ris.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.391 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her