Logo

Marinerede dyreribben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g dyreribben
1 tsk tørret rosmarin
salt, sort peber
2 spsk olie
2 spsk sojasauce
2 spsk koncentreret tomatpuré
1 tsk honning
stødt ingefær

   
Skær ribbenene ud i 4 portionsstykker.
Snit kødsiden med en skarp kniv og gnid kødet med rosmarin, salt og peber.
Pisk olie, soja, tomatpuré, honning og ingefær godt sammen.
Vend ribbenene flere gange i marinaden, og læg dem på rist over en bradepande med den ridsede side opad.
Stil bradepanden i en 180-200ºC varm ovn på midterste ribbe, og steg benene i ca. 45 min.
Under stegningen pensles hyppigt med marinaden.
Hertil passer salat af hvide bønner eller salat og bagte kartofler  

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?