Logo

Marinerede mørbradbøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 svinemørbrad a 350 gram

Marinade:
1 dl stærk kold kaffe (Espresso)
1 tsk friskkværnet peber
½ dl olivenolie
1 tsk smuldrede timianblade
800 g kogte kolde kartofler
1 ½ yoghurt naturel

Rens mørbraden og skær dem i 6 skiver på skrå.
Bank skiverne flade med hånden.
Rør de andre ingredienser sammen til en marinade og vend mørbraden heri.
Lad dem trække i køleskabet mindst 30 minutter.
Skær kartoflerne i mindre stykker og læg dem i en bradepande.
Hæld marinaden fra kødet over, og vend dem forsigtigt.
Steg kartoflerne i ovnen ved 225°C i ca 15 minutter, vend dem gerne nogle gange under stegningen.
Steg mørbradskiverne på en meget varm og tør pande I 2 minutter på hver side.
Server dem straks med de brasede kartofler og yoghurt naturel til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.806 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her