Logo

Marinerede mørbradspid med dip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinerede mørbradspid med dip

 

Gris på grillen. Lad sommerens dejlige grønsager og krydderurter sætte smag på det grillstegte svinekød. Mariner gerne kødet dagen i forvejen, så det rigtigt kan trække smag fra krydderier og krydderurter.

Arbejdstid: 30 min. Marinering: 1-3 timer. Stegetid: 10 min.

 

#

300 g afpudset svinemørbrad

300 g grønsager fx champignon, squash, peberfrugt

vælg mellem marinade 1 eller 2

 

Marinade 1:

2 spsk soja

1 spsk honning eller sirup

1 spsk appelsinmarmelade

1 spsk vineddike

1 tsk sennepspulver

1 knsp. stødt chili

 

Marinade 2:

2 spsk engelsk sauce

1½ spsk dijonsennep

1 tsk sukker

½ tsk salt

½ tsk friskkværnet sort peber

 

Dip:

4-5 spsk mayonnaise eller cremefraiche

1 spsk sød sennep

1-2 tsk dijonsennep

salt og peber

*

 

RØR marinade 1 eller 2 sammen.

 

SKÆR kød og grønsager i store terninger og læg dem i en frysepose med marinaden 1-3 timer.

 

TRÆK kød og grønsager på spid og steg dem på en varm grill eller grillpande et par min. på hver side 8-10 min. I alt.

 

RØR dippen sammen og server til.

 

TIPS: Du kan også servere nye kartofler og gulerødder i folie.

#

600 g nye kartofler

500 g nye gulerødder

krydderurter fx timian og estragon

50 g smør

salt og peber

*

SKRUB kartofler og gulerødder rene og vend dem sammen med krydderurter, salt og peber.

Fordel dem på 4 stykker dobbelt alufolie og læg en smørklat ved hver.

Luk pakkerne tæt og læg dem mellem de varme kul i ca. 20 min.

 

Marinerede mørbradspid med dip

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her