Logo

Marinerede mågebryster

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

cirka en måge per person
billig rødvin til marinade
hvidløg
gule løg (et af hver)
peber
salt
enebær
 
Tag de grå måger, de er yngst og mest møre.
Åben "pelsen" med et snit langs med brystbenet, kræng skindet af.
Skær bryststykkerne løs og smid resten væk.
Kødet lægges i rødvin med hakkede hvid- og gule løg samt enebær og peber over
natten.
Næste dag tages kødet op og tørres let af.
Saltes og steges i smør på panden.
Når kødet er stegt færdigt koges panden af med fløde og lidt hvedemel.
Marinaden hældes gennem en si og løg, peber og enebær kan blandes i saucen.
Kødet serveres rygende varmt med råstegte kartoffelbåde og rønnebærgele til.
Waldorfsalat er ikke forkert- men lidt ekstravagant.
En kraftig rødvin, gerne rioja serveres til og her skal man ikke spare.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her