Logo

Marinerede squash med piment

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 personer - Ikke anbefalelsesværdig til over 40 personer. Serveres kold og kan laves dagen før.

3 squash
½ dl olivenolie
1 stort finthakket fed hvidløg
1 ½ tsk salt
1 spsk lys balsamicoeddike
2 røde peberfrugter
ca. 2 dl sorte kalamataoliven

Squashene skylles og høvles i flager med en god skarp kartoffelskræller.
Kommes i en skål.
Olien lunes forsigtigt i en lille gryde, og hvidløget simrer heri, til det begynder at dufte. Tages straks af varmen, så det ikke bliver brunt og bittert.
Salt og eddike kommes over squashene og anrettes på små fade som antipasti eller på et stort fad til buffet bordet.
Den lune olie dryppes over.
Rød peber renses og skæres i små terninger (dette kan gøres i god tid) og drysses over sammen med de sorte oliven.
Serveres kolde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her