Logo

Marineret kanin i sherry og Kikkomansoja

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g kaninkød
1-2 fed hvidløg
3 spsk kikomansoya
1 glas sherry
2 spsk Maizenamel
2 tsk stødt ingefær
1 porre
1 rød peberfrugt
2 tomater
200 g bønnespirer
2 dl bouillon

Kaninen koges, hvorefter den skæres i fine strimler og marineres i en lage af:
Sherry, kikomansoya, knust hvidløg, friskkværnet peber, Maizenamel og stødt ingefær. Blandingen sættet et køligt sted evt. i køleskab et par timer.
Påse at al kødet er dækket af marinaden, vend kødet et par gange.
Porre skæres i tynde ringe, peberfrugterne i tynde strimler og tomaterne deles i kvarte. Det marinerede kød tages op af marinaden og brunes let i meget varm olie/smør. Grønsagerne vendes i det brunede kød.
Tilsæt marinaden og bouillon og lad retten småsnurre i ca. 10 min.
Smag til med salt og evt. lidt kikomansoya.
Serveres med lune flûtes og kikomansoya.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.475 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her