Logo

Marineret laks med tomatkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g fersk laks i tynde skiver
100 g skalotteløg
6 tomater
1 dl olivenolie
1 fed hvidløg
½ bdt basilikum
1 citron, saften heraf
salt
peber

De pillede løg hakkes fint og tomaterne skæres i grove både. Olivenolie varmes op og løgene sauteres klare heri. Tomaterne tilsættes og det hele koges sagte i 10 minutter. Tilsæt hakket hvidløg og smag til med salt og peber.

Bland resten af olivenolien med saften af citronen samt de fint hakkede basilikumblade, salt og peber. Påsmør lakseskiverne denne blanding og lad det trække herpå i ca. 10 minutter.

Anret tomatkompotten på tallerken i midten og kom de marinerede lakseskiver herpå. Dekorer med basilikum.

Kan serveres med ristet toast

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.534 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her