Logo

Marineret lakse- spaghetti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g laksefilét
2 fed hvidløg
1 tsk havsalt
1 1/2 dl olivenolie
3 citroner, saften heraf
1 rød chili, finthakket
600 g spaghetti
1 bundt bredbladet persille, groft hakket
Citronbåde
Peber, friskkværnet

Del laksefiléterne i store strimler. Knus hvidløget sammen med havsaltet, hæld olien og citronsaften over og kom chili på. Læg laksestrimlerne i, og mariner i 30 minutter.

Kog spaghettien al dénte i en stor gryde med vand tilsat lidt salt. Sigt vandet fra og hæld pastaen tilbage i gryden. Tilsæt laksekød og marinade og varm blandingen op. Tilsæt persille og smag til med peber.

Server citronbåde til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 733 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nudler med oksekød og peberfrugtHold øje med køledisken i supermarkedet. Ofte kan flanksteak fås til en lav pris og det er...
• Farserede skovduer med champignonsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Panerede fiskekrebinetter med remouladeDen hjemmelavede remoulade sætter prikken over i'et på de dejlige, panerede krebinetter....
• Marinerede jordbær og ferskenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os