Logo

Marineret lakse- spaghetti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g laksefilét
2 fed hvidløg
1 tsk havsalt
1 ½ dl olivenolie
3 citroner, saften heraf
1 rød chili, finthakket
600 g spaghetti
1 bundt bredbladet persille, groft hakket
Citronbåde
Peber, friskkværnet

Del laksefiléterne i store strimler. Knus hvidløget sammen med havsaltet, hæld olien og citronsaften over og kom chili på. Læg laksestrimlerne i, og mariner i 30 minutter.

Kog spaghettien al dénte i en stor gryde med vand tilsat lidt salt. Sigt vandet fra og hæld pastaen tilbage i gryden. Tilsæt laksekød og marinade og varm blandingen op. Tilsæt persille og smag til med peber.

Server citronbåde til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 935 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Muslingefrikassé med grønsagerDer er mere kraft og smag i nogle af de gamle danske sorter, som bruges i økologisk...
• Dyrebov med korenderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• OlivenbøfferEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mango-limemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!