Logo

Marineret lakse- spaghetti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g laksefilét
2 fed hvidløg
1 tsk havsalt
1 ½ dl olivenolie
3 citroner, saften heraf
1 rød chili, finthakket
600 g spaghetti
1 bundt bredbladet persille, groft hakket
Citronbåde
Peber, friskkværnet

Del laksefiléterne i store strimler. Knus hvidløget sammen med havsaltet, hæld olien og citronsaften over og kom chili på. Læg laksestrimlerne i, og mariner i 30 minutter.

Kog spaghettien al dénte i en stor gryde med vand tilsat lidt salt. Sigt vandet fra og hæld pastaen tilbage i gryden. Tilsæt laksekød og marinade og varm blandingen op. Tilsæt persille og smag til med peber.

Server citronbåde til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her