Logo

Marineret laksefilet med savojkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g skind- og benfri laksefileter
2 porrer
2 gulerødder
1 lille savojkål
2 spsk frisk timian
2 dl fiskefond
15 småkartofler
1 citron
2 spsk hvidvinseddike
2 spsk vand

Der fremstilles en marinade af hvidvinseddike, citronsaft og vand. Marinaden smages til med salt og peber, der tilsættes 2 spsk groft hakket timian. Hældes over fisken og trækker i min. 20 minutter.

Kartofler, gulerødder og porrer skæres i grove tern og kommes i et ovnfast fad, overhældes med fiskefond og sættes i forvarmet ovn ved 200° i 25-30 min. Tages ud af ovnen. Savojkålen hakkes i grove tern på 1 x 2 cm og blancheres. Vendes sammen med grønsagerne. Fisken anbringes ovenpå grønsagerne, dryppes med citronsaft og kommes tilbage i ovnen i ca. 15 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 738 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laks MiddelhavsHer kombineres mange af de gode og sunde råvarer som findes i og omkring Middelhavet,...
• Kanin stegt som kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svineschnitzler brogedeDet siges, at smukke farver skærper appetitten. Disse brogede og smagfulde schnitzler...
• Tapioka Koko med Colombo CoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os