Logo

Marineret lammeragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg lammebov, skåret i store terninger)
1 tsk friske rosmarinblade
5 friske salvieblade
2 fed hvidløg
10 stk enebær
6 spsk olivenolie
saft fra 1 citron
1 spsk vineddike
2 1/2 dl hvidvin

Hak rosmarin, salvie og pillede hvidløgsfed fint. Knus enebærrene.
Bland krydderurterne og enebær med olivenolie og vineddike og smag til med salt og peber.
Læg kødterningerne i et ovnfast fad og hæld marinaden over.
Lad det trække i 2-3 timer. Vend af og til kødet i marinaden.
Sæt fadet i ovnen ved 180°C i 45 minutter.
Hæld vinen i og lad retten stå endnu 45-60 minutter, eller til vinlagen næsten er kogt ind, og kødet er letbrunet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 705 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dybstegt blæksprutteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksemørbrad med bagte jordskokkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fiskeburger med let remouladeEn god måde at få både børn og voksne til at spise mere fisk. I stedet for torskefileter...
• Brombær med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os