Logo

Marineret stegt kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 stor friskslagtet kylling
1 ½ dl olivenolie
Urtesalt og peber efter smag
1 løg
1 laurbærblad
2 hele nelliker
 
Del den rensede kylling i 4-6 stykker, løsn skindet ved kanterne og pil det af.
Rør en marinade af olivenolie, urtesalt, peber, hvidløg, fint hakket løg, knust laurbærblad og nelliker.
Hæld marinaden over kyllingestykkerne og lad dem stå køligt i 2 timer.
Vend dem en gang i mellem.
Tag kyllingestykkerne op af marinaden og brun dem på panden et par min.
Læg dem i et smurt ovnfast fad og hæld igen marinaden over.
Sættes i ovnen i ca. 50-60 min. ved 225ºC.
Servér blancheret spinat og en stor skål salat til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.042 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?