Logo

Marineret stegt kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor friskslagtet kylling
1 1/2 dl olivenolie
Urtesalt og peber efter smag
1 løg
1 laurbærblad
2 hele nelliker
 
Del den rensede kylling i 4-6 stykker, løsn skindet ved kanterne og pil det af.
Rør en marinade af olivenolie, urtesalt, peber, hvidløg, fint hakket løg, knust laurbærblad og nelliker.
Hæld marinaden over kyllingestykkerne og lad dem stå køligt i 2 timer.
Vend dem en gang i mellem.
Tag kyllingestykkerne op af marinaden og brun dem på panden et par min.
Læg dem i et smurt ovnfast fad og hæld igen marinaden over.
Sættes i ovnen i ca. 50-60 min. ved 225ºC.
Servér blancheret spinat og en stor skål salat til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 714 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Entrecote med sauce ParisienneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• OvnbixEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fladfisk i ovn med grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KaffesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os