Logo

Marineret rådyrryg / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 rådyrryg
1 dl Balsamico
2 dl Rødvin
1 spsk reven ingefær
frisk timian
salt og peber
løg og andre grønsager
Olivenolie

Kødet skæres forsigtigt fri fra benet. Start ved rygbenet og lad kniven glide ned langs benet. Husk at skære mørbraden væk også – den sidder på bagsiden af benet.
Bland rødvin, Balsamico, ingefær, timian, salt og peber og kom kødet i. Lad det marinere i mindst 2 timer – gerne mere. Kom fx det hele i en plastpose og kom det i køleskabet.
Benet kommes i en gryde med grønsager og dækkes af rødvin. Koger i mindst 3 timer, sies og der kommes lidt fløde i og du har en herlig sauce.

Kødet tages op og steges hel i en wok. Når det går fra at være blødt til at være fast at mærke på, er det færdigt. Lad det hvile i 15 minutter før du skærer det i 1cm tynde skiver lidt på skrå.
Tilbehør: ovntørrede tomater, kartoffelroulle og en bund af lynstegte revne gulerødder og porrer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskecurry indiskMed fisk kan man lave delikate karrygryder. Denne klassiske ret er let og rigtig god...
• Pastagratin med oksekød og mozzarellaEn god variant af den velkendte pasta med kødsauce. Saucen og pastaen får en ekstra tur i...
• Fyldt lammebrystEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!