Logo

Marineret svinekam med kartofler, løg, svesker, bacon og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
800 g svinekam uden ben og svær
5 storebagekartofler
3 mellemstoreløg
1 citron
olivenolie
20 svesker
200 g røget bacon
frisk timian
laurbærblade
salt
peber

Svinekammen marineres dagen før, i saften fra en hel citron, olivenolie, timian, laurbærblade, salt og peber. (Kan med fordel kommes i en frostpose, som vendes et par gange).

Kartoflerne og løgene skæres i grove stykker.
Baconen skæres i ret store tern, og citronen skæres i små stykker og blandes med marinaden i et ovnfast fad.

Grøntsagerne skubbes til side, og svinekammen lægges midt i fadet.
Steges i almindelig ovn ved ca. 220ºC, i 3/4 -1 time.
Hvis grønsagerne ikke har fået farve nok - tag stegen ud, og giv fuld varme i kort tid.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.421 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Saurbraten med kartoffelmos og gulerodssalat og limefromageOksebryst indeholder masser af smag, men kræver tid for at blive mørt. Her er en tysk...
• HvidkålsretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SpejdermadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødvinskogte figner med yoghurtcreme En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os