Logo

Marineret svinekam med kartofler, løg, svesker, bacon og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g svinekam uden ben og svær
5 storebagekartofler
3 mellemstoreløg
1 citron
olivenolie
20 svesker
200 g røget bacon
frisk timian
laurbærblade
salt
peber

Svinekammen marineres dagen før, i saften fra en hel citron, olivenolie, timian, laurbærblade, salt og peber. (Kan med fordel kommes i en frostpose, som vendes et par gange).

Kartoflerne og løgene skæres i grove stykker.
Baconen skæres i ret store tern, og citronen skæres i små stykker og blandes med marinaden i et ovnfast fad.

Grøntsagerne skubbes til side, og svinekammen lægges midt i fadet.
Steges i almindelig ovn ved ca. 220ºC, i ¾ -1 time.
Hvis grønsagerne ikke har fået farve nok - tag stegen ud, og giv fuld varme i kort tid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her