Logo

Marineret svinekam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg svinekam

Marinade:
1 1/2 dl rødvin
2 stilkefintsnittet bladselleri
1 gulerodi skiver
1 løg i kvarte
et par hele nelliker
evt. 1/2 tsk skårne enebær

Bland marinaden.
Læg kødet i en skål eller en plasticpose og stil det tildækket - eller luk posen - og læg det i køleskab og lad det trække et døgn eller to.
Vend kødet af og til.

Tag derpå kødet op af marinaden, dup det tørt og brun det i varmt fedtstof.
Læg evt. et løg i kvarte og et par gulerødder i skiver i fedtstoffet, brun det lidt og læg derefter kødet tilbage i gryden. Hæld lidt vand ved og lad det stå over svag varme med låg en god times tid, til det er mørt.
Efter tre kvarter kan man hælde marinaden med grønsager ved.

Stegen kan serveres kold eller varm, og skyen kan naturligvis bruges som sauce, i givet fald moses grønsagerne, så de jævner saucen
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Græske frikadeller på kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med kyllingebrystPak kyllingebryster ind i skinkeskiver før stegning - det giver både smag og holder...
• Helstegt strudsefilétEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flamberede bananer 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os