Logo

Tunfisk med sesam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tunfisk med sesam

500 g tunfisk

2 spsk fiskesauce

4 spsk sesamfrø

1 bdt. grønne asparges

400 g daikonradise

4 spsk vegetabilsk olie

1 spsk sesamolie

½ tsk palmesukker

6 spsk østerssauce

 

Skyl tunfisken, dup den tør, og skær den i 3 cm store stykker.

Bland dem med fiskesauce, og vend dem i sesamfrø.

Skyl aspargeserne, dup dem tørre, og skær dem i lige store stykker.

Skyl radisen, dup den tør, og skær den i 4 cm lange stave.

Varm 2 spsk vegetabilsk olie og sesamolien op i wokken.

Svits hurtigt aspargeserne, tilsæt radisestavene og drys med revet palmesukker. Tag det op.

Varm resten af olien op, svits hurtigt tunfiskestykkerne separat, og vend dem forsigtigt.

Kom til sidst grønsagerne tilbage i wokken, hæld østerssauce over, vend den forsigtigt i og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her