Logo

Marinering af lammekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kg lammekølle med ben

Rødvins marinade:
3/4 liter rødvin
2 dl vand
1 hakket løg
2 fed hakket hvidløg
1 tsk merian
2 laurbærblade
5 peberkorn
5 enebær

Hvidløgs marinade
saft af 2 citroner ca. 1 1/2 dl
4 spsk sojasauce
2 fedpresset hvidløg
2 spsk friskreven ingefær

Køllen lægges i en kraftig plastpose. Marinaden røres sammen og hældes i posen. Køllen trækker i marinaden ca. 1 døgn.

Kødet skal stå køligt og vendes et par gange. Køllen tages op af marinaden, tørres og gnides med salt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 957 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Boller i kaperssauce Boller i kaperssauce - en ret der er let at lave til mange - for eksempel til nem...
• KartoffelklatkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Thaicourgetter i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Torta paradisoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os