Logo

Marinering af lammekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg lammekølle med ben

Rødvins marinade:
¾ liter rødvin
2 dl vand
1 hakket løg
2 fed hakket hvidløg
1 tsk merian
2 laurbærblade
5 peberkorn
5 enebær

Hvidløgs marinade
saft af 2 citroner ca. 1 ½ dl
4 spsk sojasauce
2 fedpresset hvidløg
2 spsk friskreven ingefær

Køllen lægges i en kraftig plastpose. Marinaden røres sammen og hældes i posen. Køllen trækker i marinaden ca. 1 døgn.

Kødet skal stå køligt og vendes et par gange. Køllen tages op af marinaden, tørres og gnides med salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.773 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her