Logo

Marinert lammekjøtt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g benfri lammekød
4 spsk olie
saft af ½ citron
2 tsk timian
¼ tsk salt
¼ tsk grovmalet peber
smør til stegning

Benfritt lammekjøtt skjæres i terninger. Bland olje, saft av citron, timian, salt og grovmalt pepper. Legg kjøttet i marinaden og sett det i kjøleskapet 1 til 12 timer. Fres så kjøttet i smør i stekepannen på middels sterk varme. Skru ned varmen og la det surre videre i et til to min. Terningene skal ha fin farve utenpå og være lys rosa inni. Serveres straks.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?