Logo

Maskeret blomkål 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Maskeret blomkål 2


1 stort blomkål

salt og peber

100 g mayonnaise

1 dl cremefraiche

½ spsk Dijon sennep

1 spsk koncentreret tomatpuré

150-250 g pillede rejer - friskkogte, dybfrosne eller fra glas

klippet dild

salatblade

tomater

hårdkogte æg

Tilbehør: groft brød

*

Rens blomkålen og skær lidt af stokken.

Stil den i vand nogle timer, gerne til næste dag.

Kog kålen akkurat mør i letsaltet vand - beregn ca. 20 minutter.

Tag blomkålen forsigtigt op og lad den dryppe godt af.

Anbring den på et rundt fad.

Rør mayonnaisen sammen med cremefraiche og tilsæt sennep og tomatpuré.

Smag til med peber og hæld det over den kolde blomkål.

Drys med rejer og klippet dild.

Læg salatblade, tomatbåde og halve hårdkogte æg omkring kålen.

Server groft brød til. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.366 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BlomkålstærteBlomkålstærten gør det ud for et helt måltid. Til 6 personer
• Avocadosalat med blomkål og valnødder, velsmagende og lækkerVi har blandet blomkål og avocado i denne salat. Erstat evt. blomkålen med buketter af...
• Blomkålssalat med tomatdressingEn dejlig sommerlig salat med en let krydret tomatdressing. Passer fint til fx Frikadeller...
• Æbler i slåbrok - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os