Logo

Marokkanske lammeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fars:
500 g fårefars
1 løg
1 ½ spsk hakket persille
1 tsk tørret merian eller 1 spsk frisk
1 tsk paprika
¼ tsk stødt ingefær
½ tsk koriander
½ tsk salt
25 g margarine

Sauce:
400 g flåede tomater
1 hakket løg
1 fedpresset hvidløg
½ tsk salt
groftkværnet peber

Løget hakkes fint.
Alle ingredienserne til farsen røres sammen og formes til små boller på størrelse med en valnød.
Kødbollerne steges på en stor pande i margarine.
Stegetid 5-6 min.
Sauce:
Tomaterne moses med en gaffel og kommes i en gryde sammen med løg og hvidløg.
Småkoger under låg ca. ½ time og smages til med salt og peber.
Kødbollerne lægges i saucen og varmes igennem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.055 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her