Logo

Marokkanske lammeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fars:
500 g fårefars
1 løg
1 ½ spsk hakket persille
1 tsk tørret merian eller 1 spsk frisk
1 tsk paprika
¼ tsk stødt ingefær
½ tsk koriander
½ tsk salt
25 g margarine

Sauce:
400 g flåede tomater
1 hakket løg
1 fedpresset hvidløg
½ tsk salt
groftkværnet peber

Løget hakkes fint.
Alle ingredienserne til farsen røres sammen og formes til små boller på størrelse med en valnød.
Kødbollerne steges på en stor pande i margarine.
Stegetid 5-6 min.
Sauce:
Tomaterne moses med en gaffel og kommes i en gryde sammen med løg og hvidløg.
Småkoger under låg ca. ½ time og smages til med salt og peber.
Kødbollerne lægges i saucen og varmes igennem.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vildand med blommesauce og ferskenerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingeburger med citron, æble og mynteSund og slank med madABC.dk - Let og lækker burger
• Andesteg med brunkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble-pindsvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!