Logo

Marokkanske lammeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fars:
500 g fårefars
1 løg
1 1/2 spsk hakket persille
1 tsk tørret merian eller 1 spsk frisk
1 tsk paprika
1/4 tsk stødt ingefær
1/2 tsk koriander
1/2 tsk salt
25 g margarine

Sauce:
400 g flåede tomater
1 hakket løg
1 fedpresset hvidløg
1/2 tsk salt
groftkværnet peber

Løget hakkes fint.
Alle ingredienserne til farsen røres sammen og formes til små boller på størrelse med en valnød.
Kødbollerne steges på en stor pande i margarine.
Stegetid 5-6 min.
Sauce:
Tomaterne moses med en gaffel og kommes i en gryde sammen med løg og hvidløg.
Småkoger under låg ca. 1/2 time og smages til med salt og peber.
Kødbollerne lægges i saucen og varmes igennem.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 796 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mormors lammegrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Dybstegt blæksprutteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• OksetykkamstegEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandel panna cotta med fersken-sgroppinoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os