Logo

Marokkansk lammekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg udbenet lammebov
½ tsk safran
¾ tsk kanel
½ tsk stødt ingefær
½ l. vand
3 spsk honning
750 g små løg

Skær kødet i ret store terninger, læg dem i en gryde, der kan tåle at sættes i ovnen.
Tilsæt krydderierne og rør vandet og halvdelen af honningen i.
Lad det hele koge op og derefter simrer for svag varme og under
halvtlukket låg i 35 minutter.
Pil løgene.
Tag gryden af varmen, hæld væden fra i en lille kasserolle og lad den
koge ind til ca 3-4 dl
Kom løgene i gryden til kødet, rør den indkogte sky og resten af
honningen i og smag til med salt.
Stil gryden på midterste ribbe i en 225ºC varm ovn og lad retten stege
uden låg i ca 30 minutter, til løgene er blevet brune og al væden næsten
er fordampet.
Hertil passer lun flûte eller løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.982 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her