Logo

Marokkansk lammegryde med tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
1 udbenet lammebov eller kølle
2 løg
2 fed hvidløg
1 tsk spidskommen
1 tsk stødt ingefær
1 tsk paprika
salt
2 spsk olivenolie
safran
500 g tomater evt. fra dåse
2 spsk honning
ca. 2 cm kanelstang
1 tsk tørrede, knuste chili
frisk koriander

Skær kødet i tern og bland det med det hakkede løg, hvidløg, olivenolie, spidskommen, paprika, ingefær og salt. Lad det trække i køleskabet i mindst 2 timer, gerne natten over.
Tomaterne flåes, hakkes og koges sammen med honning, chili, de udblødte safrantråde og smages til med salt. Brun kødet ved kraftig varme og læg det op i saucen. Retten hældes i et ovnfast fad med låg stilles i ovnen ved 150° C i ca. 1 time.

Til sidst drysses hakket koriander over og retten serveres direkte fra fadet.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.066 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkunfilet, bagt, med citron og timianNem ret i ovn med kalkunfilet, bagekartofler omviklet med kalkunbacon og cherrytomater....

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.