Logo

Maskeret torsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kg torsk (halestykke)
1/2 spsk salt pr. liter vand
5-6 hele peberkorn
2 laurbærblade
 
Dressing:
200 g mayonnaise
2 spsk cremefraiche
citronsaft
salt og peber
400 g rejer
200 g stenbiderrogn (renset)
dild
Tilbehør: lune flûtes

 
Kog torskestykket i saltet vand tilsat hele peberkorn og laurbærblade i ca. 15 min.

Tag forsigtigt stykket op med en hulske og fjern skind og ben, uden at ødelægge fiskens facon.
Læg torsken på serveringsfadet og øs lidt lage over.
Lad den blive helt kold - gerne til næste dag.
Smag mayonnaise til med cremefraiche, citronsaft, salt og peber.
Fordel et jævnt lag dressing over fisken og læg rejerne tæt herpå.
Top op med stenbiderrogn.
Pynt først anretningen med dildkviste lige før servering.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.273 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æggekage med grønsager - diabetikerHvis du laver mad til en person, bør du prøve denne æggekage med grønsager - den kan...
• Laks i citronflødesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Baskisk æggekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbletrifli med kogt cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os