Logo

Maskeret ørred

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg havørred
50 g smør
2 spsk hakket løg
1 bdt dild
salt og peber
1 kg champignon
30 g smør
3 dl mælk
3 spsk Maizenamel
250 g 38% cremefraiche
saften af ½ citron
salt og peber
 
Fisken renses, tør fisken og læg den i et velsmurt ovnfast fad.
Drys fisken med 2 spsk hakkede rå løg, frisk dild kviste og 50 g smør.
Salt og peber fordeles på fisken.
Fadet dækkes med aluminiumsfolie og sættes i ovnen i 55 min.
Skind og ben fjernes når fisken er afkølet.
Fiskekødet lægges i ovnfast fad og skyen anvendes til sauce.
Champignon dampes møre i 30 g smør, hældes i en sigte og væden blandes med fiskefonden samt halvdelen af mælken i en passende gryde.
Maizenamelet udrørt i resten af mælken tilsættes når gryden koger.
Skal koge i et par min.
Cremefraiche, salt, peber og citronsaft tilsættes.
Når saucen opnår en blød konsistens tilsættes champignon, og saucen får et let opkog.
Stuvningen hældes over fisken i et jævnt lag og sættes i ovnen ved 150º.
Serveres varmt med ny pillede kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her